Coach4you
  Jij als leerling
  U als leerkracht
  U als ouder
  U als coach
  Steun ons
  Weblinks

Steun ons

Wij werken met '100% vrijwilligers'. Er zijn echter altijd kosten.
Jarenlang zijn wij ondersteund door het Oranje Fonds en de gemeente Alkmaar.  Deze ondersteuning was in tijd gelimiteerd. Sinds 2013 zijn wij voor de uitvoering van ons werk op zoek naar instanties en bedrijven die ons willen helpen.

De Beursvloer
Eens in de twee jaar organiseert Stichting De Waaier de Beursvloer. De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Maatschappelijke organisaties kunnen zich daar presenteren en hun vraag om ondersteuning aan ondernemers voorleggen.
De coordinator van Coach4you Alkmaar en verschillende kernteamleden proberen daar steeds ondernemers voor Coach4you te interesseren.

In de jaren waarin er geen Beursvloer is organiseert de Waaier een dergelijk evenement op kleinere schaal: De Matchmarkt, gericht op de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.

Op de Beursvloer worden maatschappelijke behoeften verhandeld waarbij serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties en vrijwilligersorganisaties langs de ondernemers kunnen gaan. Bij de Matchmarkt  lopen de ondernemers langs de marktkramen van de organisaties.

Gift overmaken?
Wil je een bijdrage leveren aan de ondersteuning van kwetsbare kinderen bij de overgang naar de brugklas van het voortgezet onderwijs om zodoende schooluitval te voorkomen?
Met uw kleine of grote gift kunnen wij ons werk verder uitbreiden.

Coach4you sponsoren als bedrijf?
Ook bedrijven kunnen ons sponsoren in de vorm van bijvoorbeeld materiaal, advies of dienstverlening.

Coach4you opnemen in uw testament?
Bij het nalaten van geld of goederen aan Coach4you steun je ons terwijl je, als je de fiscale regels op dit gebied goed toepast, ook belasting bespaart. Als je geen testament maakt, bepaalt de wet wie je erfgenamen zijn. Als je zelf wilt bepalen hoe je nalatenschap wordt verdeeld, is het belangrijk om een testament te maken. Een notaris kan je hierbij helpen.

Vragen, suggesties of plannen om ons daadwerkelijk te steunen?
Stuur ons een bericht

Designed by Dorbeck webcreaties       powered by TotalProgress